Nya värmepumpar

Godmorgon!

Det är en riktigt tuff morgon idag och jag vet inte riktigt var jag ska börja, men jag tänker att vi kan börja med gårdagens händelse som innefattade värmepumpar. Jag kom i kontakt med V&V pumpteknik för att eventuellt köpa två värmepumpar till mina bostäder i Katrineholm, jag hade inte riktigt bestämt mig hur jag skulle få värme till mina nybyggda hus. Det är inte så att jag kommer bo i båda husen utan det är två radhus som jag har köpt där det ena kommer att vara min arbetsplats, men det behövs givetvis värme dit också.

Just nu kan jag inte tänka så mycket på värmepumpar och på gårdagen. Inatt var min sömn definitivt inte på topp, utan det kändes som att jag sov på nålar. Första gången jag vaknade var efter midnatt, helt vrålhungrig och kallsvettig slås ögonen upp och det känns omöjligt att somna om. Vad gör man mitt i natten när man ska upp och jobba om bara några timmar? Jag gick upp och åt lite mackor i hopp om att jag efter det skulle kunna somna igen, men det hjälpte absolut ingenting. Tillbaka ner under täcket och för att försöka sova. Jag var verkligen tvungen att få lite mer sömn så att jag skulle klara av en hel arbetsdag och efter ungefär två timmar så lyckades jag äntligen.

Nu sitter jag på jobbet och har varit här i ungefär tjugo minuter fast det känns som att jag fortfarande sover, förhoppningsvis så kommer det hända grejer efter en stor kopp kaffe. Efter jobbet så kommer mina värmepumpar och förhoppningsvis kan installationen börja redan imorgon så jag kan flytta in i huset snart. Nej nu måste jag försöka få i mig den här koppen kaffe och börja arbetsdagen, det finns en hel del som måste göras.