Hjälp på traven med städservice

God dag på er mina underbara följare. Jag har nu ägt en IT firma i tre år och den har bara växt sig större och större vilket har gjort mig väldigt lycklig och motiverad. Jag har också haft ett städföretag i Skellefteå som har vart och städat på min firma sedan jag startade den och jag har alltid vart nöjd med dem och det är jag fortfarande. Detta städföretag från Skellefteå heter Umeå städservice och de städar bland annat i Skellefteå och Umeå med omnejd och jag är lycklig att de har velat stanna på mitt företag även fast det kan se ut som ett bombnedslag på kontoret när de kommer hit.

Deras personal kommer hit varje vecka samma dag och tid och de är alltid så trevliga så man blir på väldigt bra humör när de kommer hit. Vi kan ibland stå och småprata men de utför sitt jobb noga och bra ändå och det känns som att de har blivit en del av kontorsfamiljen. Jag tycker det är viktigt att alla som kommer hit till mitt IT företag, vare sig de arbetar här eller inte, ska känna sig välkomna och respektfullt behandlade och det ger inte bara bra marknadsföring utan också bra intryck.

I alla fall tycker jag om personalen på Umeå Städservice, väldigt mycket så jag vill rekommendera er detta städföretag i Skellefteå med omnejd om ni behöver en hjälpande hand med städningen. Jag hoppas att ni tyckte om detta inlägg och imorgon kommer vi lotta ut vinnaren av en dator s om har vart en stor tävling nu den senaste månaden. Vi håller tummarna på att just du som läser detta vinner denna otroligt bra datorn och att du blir nöjd med den. Ha det så himla bra nu så ses vi imorgon när vinnaren dras.