Byggfirma i Dalby

Nu sitter jag här i mitt nyrenoverade kök och kände att jag helt enkelt ville ta mig tiden till att rekommendera en byggfirma i Dalby som är förmodligen den bästa byggfirman jag har haft o göra med. Herrejösses vilka professionella, trevliga och effektiva snickare som renoverade mitt kök. Jag var ganska tydlig med vad jag ville från början och då utan att jag ens behövde tänka på något letade dem fram det mest prisvänliga alternativet för mig som kund hos dem och för mig är det en så otrolig boost i en välskött verksamhet sp jag knappt finner ord för det. 

Så under projektets gång kom de med förslag till vad som kunde göra det bättre än vad jag hade vågats hoppas på. Så i slutändan när projektet stod jag bara där, i princip chock (haha) när jag fick se det fantastiska slutresultatet. Därför skulle jag verkligen vilja pusha på så mycket det bara går genom att rekommendera dem, för så bra var dem verkligen på Thomas Jansson Golv & Snickeritjänst!