När man har kontakter inom hantverksbranschen

Jag kanske inte är så värst händig eller den bästa när det kommer till teknik men jag har ändå fördelarna med att ha en man med bra kontakter vilket innebär att det ändå aldrig är några problem när det är något jag önskar få hjälp med. Som när vi hade problem med vårt avlopp och skulle anlita rörmokare från någonstans i Bromma och han hade kontakter via FORCO Pelletsvärme och VVS. Vi kunde därför bara ringa dem, utan att behöva leta efter ett företag en evighet, och se till att få hjälpen vi behövde från dem. Tycker att det hela fungerade ganska bra och det finns ju som sagt alltid olika saker att göra. Det är inte direkt så att man blir uttråkad eller inte har någonting att göra för sådant finns det alltid gott om.

Det gäller inte bara rörmokarna från FORCO Pelletsvärme och VVS i Bromma heller utan det finns även andra företag och tjänster vi behövt hjälp med där min man har kunnat dra nytta av sina kontakter med personer runt omkring i hela Brommaområdet. Det vara samma sak när taket skulle renoveras. Väldigt skönt att ha det så faktiskt, för det gör dessutom att vi inte behöver vara tveksamma kring om vi anlitar rätt företag eller inte och om de verkligen kommer vara bra.

Hittills har det verkligen fungerat bra och de har använt sig av väldigt bra tekniker och moderna verktyg, utifrån vad jag har kunnat se i alla fall, och det har gått snabbt med arbetena. Just FORCO Pelletsvärme och VVS i Bromma och deras rörmokare kan jag i alla fall varmt rekommendera, för de har jag ingenting som helst att säga till om eller protestera emot.

Du gillar kanske också...